Σύστημα Ανίχνευσης GPS GT-1800A

C03G0210030
Hover on image to enlarge
Σε Απόθεμα
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 99.00 
Δωρεάν αποστολή
Τρόποι Πληρωμής
Γιατί Gob2b

Ασφαλείς συνναλαγέςΗ Gob2b.com αναγνωρίζοντας τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια.

Εξυπηρέτηση Πελατών Gob2b (με αστική χρέωση)Αν έχετε οποιαδήποτε απορία κάλεσε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών στον αριθμό 801 700 71 81 από σταθερό με αστική χρέωση ή στο 211 850 11 20 από κινητό τηλέφωνο. Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό, κάλεσε με πρόθεμα (+30)2118501120.

Δωρεάν αλλαγή και αντικατάστασηΓια την πρώτη σας αλλαγή και αντικατάσταση εφόσον πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών, τα έξοδα μεταφορικών της δικής μας αποστολής είναι δωρεάν. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αντικατάσταση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν σας ενδιαφέρει από το site. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μείνει ανοιχτό πιστωτικό υπόλοιπο ώστε να το χρησιμοποιήσετε σε νέα παραγγελία, χωρίς συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφές από την κατηγορία καλυντικών.

Ευέλικτοι τρόποι πληρωμήςΠολλαπλοί τρόποι εξόφλησης της παραγγελίας σας: Αντικαταβολή με μετρητά στη courier κατά την παράδοση του πακέτου σας, με χρεωστική η πιστωτική κάρτα visa ή mastercard ή με χρέωση του λογαριασμού σας Paypal κατά τη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας on site.

Επιβράβευση αγορών"Σε κάθε αγορά η Gob2b σας ανταμείβει με πόντους (reward points) οι οποίοι σας εξασφαλίζουν έκπτωση στις επόμενες αγορές σας μέσω δωροεπιταγής που λαμβάνετε στο email σας, μέσα από το λογαριασμό σας έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζεται ανά πάση στιγμή το πλήθος των πόντων που έχετε συγκεντρώσει!

Περιγραφή

Το ανθεκτικό GPS καταγράφει και διαχειρίζεται μονοπάτια μέσω του ειδικού λογισμικού (track manager). Ιδιαίτερα εύκολο στη χρήση, απλά τοποθετείτε την κάρτα SIM μέσα στη μονάδα για άμεση ενεργοποίηση.  Έπειτα, από το κινητό σας τηλέφωνο στέλνετε ένα μήνυμα στο νούμερο που αντιστοιχεί στην κάρτα SIM του GPS και αυτό σας απαντάει άμεσα με μήνυμα SMS στέλνοντας σας πλήρη στοιχεία για την τοποθεσία του. Η συσκευή αυτή προσφέρει γαλήνη σε όλους εκείνους που επιθυμούν να προσέχουν τους αγαπημένους τους ανθρώπους και θέλουν να γνωρίζουν πάντα που βρίσκονται. Αποτελεσματική σε καταστάσεις όπου άτομα της οικογενείας πάσχουν από Alzheimer ή κάποια παρόμοια ασθένεια. Επίσης είναι ένα φορητό κουδούνι έκτακτης ανάγκης για άμεση διάσωση, ιδιαίτερα χρήσιμο σε παιδιά. Καθώς η συσκευή είναι αδιάβροχη, είναι ιδανική για χρήση σε μοτοσικλέτες και ποδήλατα, αλλά και στον εντοπισμό κατοικίδιων ζώων.
Εκτός από όλα τα παραπάνω είναι και ένα επαγγελματικό εργαλείο. Εξίσου εύχρηστο στα επαγγελματικά σας ταξίδια, στην ανίχνευση οχημάτων σε επιχειρησιακά δρομολόγια, στην φύλαξη και τον εντοπισμό περιουσιακών στοιχείων, καθώς πραγματοποιεί ανίχνευση και έγκαιρη προειδοποίηση απρόσμενων κινήσεων. Ακόμη, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όταν κάνετε hiking, trekking σε απόμακρη τοποθεσία ή στα θαλάσσια ταξίδια με σκάφος. Εκπέμποντας τις συντεταγμένες σας σε τακτά χρονικά διαστήματα, εξασφαλίζετε την ασφάλειά σας.
Τέλος διαθέτει λειτουργία αμφίδρομης κλήσης:
Απευθείας κλήση του διαχειριστή στην συσκευή:
Ο διαχειριστής μπορεί να καλέσει απευθείας το τηλεφωνικό νούμερο της συσκευής. Η συσκευή θα χτυπήσει και το άτομο που έχει την συσκευή στην κατοχή του πατώντας ένα κουμπί μπορεί να απαντήσει στην κλήση. Ο διαχειριστής θα μπορεί να ακούσει όλες τις συνομιλίες και ήχους.
Μυστική κλήση της συσκευής GPS προς τον διαχειριστή:
Ο διαχειριστής στέλνει μήνυμα με την λέξη "Listen" στον τηλεφωνικό αριθμό της συσκευής GPS. Η συσκευή GPS αυτόματα καλεί τον διαχειριστή χωρίς το άτομο που την έχει στην κατοχή του να το αντιληφθεί.
Ο διαχειριστής θα μπορεί να ακούσει όλες τις συνομιλίες και ήχους.
Κλήση της συσκευής προς τον διαχειριστή:
Πατώντας το κουμπί call στην συσκευή GPS για 2 δευτερόλεπτα, η συσκευή πραγματοποιεί κλήση προς τον διαχειριστή. Ο διαχειριστής μπορεί να απαντήσει στην κλήση από το τηλέφωνό του και να ακούσει όλες τις συνομιλίες και τους ήχους γύρω από την συσκευή GPS.
 


Χαρακτηριστικά:

- Φορητό & εύκολο στην χρήση
- Αδιάβροχο 
- Βοηθά στην ανίχνευση παιδιών/ατόμων με προβλήματα μνήμης/κατοικίδιων ζώων/οχημάτων
- Χρήσιμο στον εντοπισμό επιχειρησιακών δρομολογίων
- Λειτουργεί με ειδικό λογισμικό (track manager software)
- Αναφορά τοποθεσίας μέσω GPRS ή SMS
- Ένδειξη τοποθεσίας και στην εφαρμογή Google map
- Παρακολούθηση σε αληθινό χρόνο
- Ενημέρωση μέσω SMS σε περίπτωση ένδειξης χαμηλής μπαταρίας
- Λειτουργία αμφίδρομης κλήσης
- Αισθητήρας κίνησης
- Εντόπιση Micro-SD & λογισμικό χιλιομετρικού ελέγχου  
- Ειδοποίηση γεω-περιφράξεων σε απροσδόκητες τοποθεσίες (με δυνατότητα ανίχνευσης μέχρι και 10 τοποθεσιών)
- Αναφορά SOS για άμεση διάσωση σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης με επιλογή κάθε 15 λεπτά, 30 λεπτά ή 60 λεπτά
- Αντικλεπτικό σύστημα ανίχνευσης & έγκαιρη προειδοποίηση σχετικά με απρόσμενες κινήσεις
- Micro SD επεκτάσιμη μνήμη
- Διακόπτης ενεργοποίησης / απενεργοποίησης
- Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
 

Η συσκευασία περιλαμβάνει:
GPS Tracker i-GotU GT-1800A
Καλώδιο USB
CD με λογισμικό
 

Χαρακτηριστικά

Φύλο:
  • Άνδρας
  • Γυναίκα
Κατασκευαστής:
Mobile Action
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
230
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
165
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
30
Βάρος με Συσκευασία σε Γραμμάρια (gr) (*):
182
Χρώμα:
  • Μαύρο
  • Μπλε
Παρόμοια προϊόντα