Ενισχυτής επίγειου τηλεοπτικού σήματος Monarch True Booster

C04G0670005
Hover on image to enlarge
Σε Απόθεμα
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 19.90 
Δωρεάν αποστολή
Τρόποι Πληρωμής
Γιατί Gob2b

Ασφαλείς συνναλαγέςΗ Gob2b.com αναγνωρίζοντας τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια.

Εξυπηρέτηση Πελατών Gob2b (με αστική χρέωση)Αν έχετε οποιαδήποτε απορία κάλεσε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών στον αριθμό 801 700 71 81 από σταθερό με αστική χρέωση ή στο 211 850 11 20 από κινητό τηλέφωνο. Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό, κάλεσε με πρόθεμα (+30)2118501120.

Δωρεάν αλλαγή και αντικατάστασηΓια την πρώτη σας αλλαγή και αντικατάσταση εφόσον πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών, τα έξοδα μεταφορικών της δικής μας αποστολής είναι δωρεάν. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αντικατάσταση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν σας ενδιαφέρει από το site. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μείνει ανοιχτό πιστωτικό υπόλοιπο ώστε να το χρησιμοποιήσετε σε νέα παραγγελία, χωρίς συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφές από την κατηγορία καλυντικών.

Ευέλικτοι τρόποι πληρωμήςΠολλαπλοί τρόποι εξόφλησης της παραγγελίας σας: Αντικαταβολή με μετρητά στη courier κατά την παράδοση του πακέτου σας, με χρεωστική η πιστωτική κάρτα visa ή mastercard ή με χρέωση του λογαριασμού σας Paypal κατά τη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας on site.

Επιβράβευση αγορών"Σε κάθε αγορά η Gob2b σας ανταμείβει με πόντους (reward points) οι οποίοι σας εξασφαλίζουν έκπτωση στις επόμενες αγορές σας μέσω δωροεπιταγής που λαμβάνετε στο email σας, μέσα από το λογαριασμό σας έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζεται ανά πάση στιγμή το πλήθος των πόντων που έχετε συγκεντρώσει!

Περιγραφή

Ο ενισχυτής επίγειου τηλεοπτικού σήματος Monarch True Booster, είναι μια διακριτική συσκευή η οποία ενισχύει την λήψη των ψηφιακών εκπομπών UHF και VHF της Digea και βελτιώνει την ισχύ της κεραίας σας. Είναι συμβατός με την λήψη αναλογικών και ψηφιακών εκπομπών.

Συνδέεται ανάμεσα στην κεραία και την τηλεόρασή σας και τροφοδοτείται μέσω μιας θύρας USB της τηλεόρασης ή μέσω πρίζας με χρήση του USB αντάπτορα που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Είναι ειδικά σχεδιασμένος για χρήση με HDTV κεραίες, ώστε να αυξάνει το εύρος λήψης τους και να βελτιώνει την λήψη του επίγειου ψηφιακού σήματος της Digea.

Επίσης βελτιώνει την λήψη του σήματος που έχει αποδυναμωθεί από την ύπαρξη φυσικών ή τεχνιτών εμποδίων ανάμεσα στην τοποθεσία σας και το κέντρο αναμετάδοσης της Digea.

Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά η τηλεόραση σας μπορεί να λάβει περισσότερα κανάλια σε εξαιρετική ποιότητα.

Ο ενισχυτής Monarch True Booster διαθέτει ενσωματωμένα φίλτρα 4G και FM, τα οποία δεν επιτρέπουν την λήψη σήματος κινητής τηλεφωνίας ή ραδιοφώνου από την τηλεόρασή σας, αποτρέποντας τις διακοπές λήψης που οφείλονται σε παρεμβολές.

Συσκευασία:

Monarch True Booster amplifier

USB Power Adapter (5V 1A)

EU & UK αντάπτορας πρίζας

Καλώδιο USB to micro-USB, μήκους 2 μέτρων

 

Χαρακτηριστικά:

Εύρος συχνότητας λειτουργίας: VHF 170 - 230 MHz / UHF 470 - 800 MHz

Noise Figure (θόρυβος): 1.8 dB

Gain (Απολαβή): VHF 17dB / UHF 15dB

Απόρριψη: AM > 40dB, FM 25dB, RKE/Garage Door Band 17dB

Αντίσταση: 75 Ohm

Μέγιστη απόδοση: 105dB u V

Θερμοκρασία λειτουργίας: -20°C ~ 70°C

 

Σημείωση:

  • Η χρήση του ενισχυτής Monarch True Booster ενδείκνυται όταν δεν μπορείτε να λάβετε όλα τα διαθέσιμα κανάλια ή όταν έχετε διακοπές στη λήψη σήματος.
  • Η χρήση του δεν συνιστάται όταν βρίσκεστε σε μικρή απόσταση από το κέντρο αναμετάδοσης και η ισχύ σήματος είναι δυνατή. Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί να δημιουργηθεί υπερφόρτωση τηλεοπτικού σήματος, το οποίο δεν επιτρέπει στη τηλεόραση να προβάλλει τα κανάλια.
  • Η χρήση του δεν συνιστάται για περιοχές όπου δεν υπάρχει καθόλου τηλεοπτικό σήμα.

 

Εγγύηση: 3 έτη

Designed and engineered in the USA

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Κατασκευαστή:
RGMONAMP/EU
Κατασκευαστής:
RG Tech
Εξωτερικό Μήκος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
70
Εξωτερικό Πλάτος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
36
Εξωτερικό Ύψος Τεμαχίου σε Χιλιοστά (mm) (*):
20
Παρόμοια προϊόντα