Θερμική κάμερα απεικόνισης της Maka Technology, MKL-R01 σχεδιασμένη για επαγγελματίες.

C04G0190053
Hover on image to enlarge
Σε Απόθεμα
Προτεινόμενη λιανική τιμή: 199.01 
Δωρεάν αποστολή
Τρόποι Πληρωμής
Γιατί Gob2b

Ασφαλείς συνναλαγέςΗ Gob2b.com αναγνωρίζοντας τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια.

Εξυπηρέτηση Πελατών Gob2b (με αστική χρέωση)Αν έχετε οποιαδήποτε απορία κάλεσε την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών στον αριθμό 801 700 71 81 από σταθερό με αστική χρέωση ή στο 211 850 11 20 από κινητό τηλέφωνο. Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό, κάλεσε με πρόθεμα (+30)2118501120.

Δωρεάν αλλαγή και αντικατάστασηΓια την πρώτη σας αλλαγή και αντικατάσταση εφόσον πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερών, τα έξοδα μεταφορικών της δικής μας αποστολής είναι δωρεάν. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αντικατάσταση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν σας ενδιαφέρει από το site. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να μείνει ανοιχτό πιστωτικό υπόλοιπο ώστε να το χρησιμοποιήσετε σε νέα παραγγελία, χωρίς συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο. Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφές από την κατηγορία καλυντικών.

Ευέλικτοι τρόποι πληρωμήςΠολλαπλοί τρόποι εξόφλησης της παραγγελίας σας: Αντικαταβολή με μετρητά στη courier κατά την παράδοση του πακέτου σας, με χρεωστική η πιστωτική κάρτα visa ή mastercard ή με χρέωση του λογαριασμού σας Paypal κατά τη ολοκλήρωση της παραγγελίας σας on site.

Επιβράβευση αγορών"Σε κάθε αγορά η Gob2b σας ανταμείβει με πόντους (reward points) οι οποίοι σας εξασφαλίζουν έκπτωση στις επόμενες αγορές σας μέσω δωροεπιταγής που λαμβάνετε στο email σας, μέσα από το λογαριασμό σας έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζεται ανά πάση στιγμή το πλήθος των πόντων που έχετε συγκεντρώσει!

Περιγραφή

Η λειτουργία της συσκευής είναι απλή καθώς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να την ενεργοποιήσετε και να την στρέψετε προς το σημείο που θέλετε να ελέγξετε. Η συσκευή θα ενώσει την θερμική και οπτική εικόνα, στην TFT οθόνη 2.4, υποδεικνύοντας σας με ακρίβεια τις διαφορές θερμοκρασίας από σημείο σε σημείο.

Πατώντας την σκανδάλη, που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της συσκευής, μπορείτε να παγώσετε την εικόνα και εφόσον το επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αποθηκεύσετε την εικόνα σαν φωτογραφία ώστε να την μελετήσετε στον Η/Υ σας μέσω καλωδίου USB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στην εσωτερική μνήμη της συσκευής (χωρητικότητας 8MB-δυνατότητα αποθήκευσης έως 52 φωτογραφιών) ή σε κάρτα μνήμης MicroSD (δεν συμπεριλαμβάνεται) έως 32GB.

Χάρη στη θερμική κάμερα, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μετρήσεις και ελέγχους σε εγκαταστάσεις θέρμανσης και εξαερισμού, ηλεκτρικές εγκαταστάσεις κτιρίων, ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, αυτοκίνητα κ.α., ώστε να επιλύσετε θερμικά προβλήματα, να ανιχνεύσετε διαρροές μόνωσης αλλά και να αναγνωρίσετε πιθανούς τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας.

Χαρακτηριστικά

3 χρωματικές παλέτες (grey scale, hot iron, rainbow)

Λειτουργία PIP (Picture In Picture) για καλύτερη οπτικοποίηση του πεδίου ενδιαφέροντος. Δυνατότητα ρύθμισης της εικόνας από 0 έως 100%

Δυνατότητα ρύθμισης της εκπεμπτικότητας από 0.10 έως 1.00 ανάλογα με το υλικό της επιφάνειας που επιθεωρείτε για να έχετε πιο ακριβή αποτελέσματα.

Εύχρηστα πλήκτρα ελέγχου

Σκόπευση με laser για το σημείο μέτρησης της θερμοκρασίας

Επιλογή μονάδων θερμοκρασίας °C και °F

Μέτρηση θερμοκρασίας στο σημείο του κεντρικού στόχου

Λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης

Ενσωματωμένος φακός LED για χρήση σε σκοτεινές περιοχές

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Κατασκευαστή:
MKL-R01
Κατασκευαστής:
Maka Technology
Παρόμοια προϊόντα